Nationale verhuizingen

Internationale verhuizingen

Prestigieuze verhuizingen

Verhuizingen van kantoren

Meubelbewaring

Advies

Patar J.: meer dan 50 jaar ervaring in verhuizingen

Op zoek naar een degelijke verhuisfirma?

Patar stelt meer dan 50 jaar knowhow ten dienste van particulieren en bedrijven en kan aan al uw verzoeken voldoen, met de zorg, de professionaliteit en de deskundigheid waaraan het zijn reputatie te danken heeft.

Wij beheren elke stap van uw verhuizing, in Brussel, in heel België en in Europa, van A tot Z. Ons team van ervaren en gekwalificeerde verhuizers staat garant voor een onberispelijke en persoonlijke service, ongeacht uw eisen. Onze enige prioriteit is uw volledige tevredenheid binnen de gewenste termijnen.

Geschiedenis van de verhuisfirma Patar J.

Het familiebedrijf werd opgericht in 1964. Gezien het succes en de groeiende vraag moest het al gauw zijn activiteiten op het gebied van transport en verhuizingen uitbreiden.

In 1975, na het overlijden van oprichter José Patar, zetten zijn vrouw en kinderen het avontuur voort door de teugels over te nemen van het bedrijf, dat toen in volle groei verkeerde en zich resoluut richtte op modernisering. In 1991 ging Patar J. van het statuut van BVBA over naar dat van een NV.

Om zijn diensten te diversifiëren en aan steeds specifiekere verzoeken te voldoen, creëerde Patar J. een nieuwe afdeling in 1998: het vervoer van kunstvoorwerpen en oude voorwerpen.

Voortbouwend op zijn ervaring blijft Patar J. groeien. Het bedrijf beschikt over een zeer sterk financieel profiel. Het blijft zijn vloot en de kwaliteit van zijn materieel (vrachtwagens, buitenliften, aanhangwagens, …) uitbreiden om een uitstekende service te garanderen aan zijn klanten en aan steeds meer uiteenlopende verzoeken te voldoen.

Wij bieden u graag een service op maat. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor een gedetailleerde offerte.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!