Vertrouw ons de verhuizing van uw meest kostbare eigendommen toe

Met meer dan 50 jaar ervaring en hoogtechnologisch materiaal kunnen wij u een kwalitatief hoogstaande service garanderen voor de verhuizing van uw waardevolle eigendommen: kunstwerken, schilderijen, piano’s, antiek en kostbaar meubilair, luxe-items, verzamelstukken, breekbare objecten, spiegels, e.d.

Wij pakken elk object met de nodige zorg en met het aangepaste materiaal in, wij laden alles in en verhuizen uw inboedel met de vereiste voorzorgsmaatregelen zodat alles in onberispelijke staat kan worden uitgepakt in uw nieuwe woonst. Indien bepaalde meubels dienen gedemonteerd te worden, zullen onze ervaren verhuizers dit eveneens voor hun rekening nemen.

Aangezien elke klant uniek is, bieden wij u een prestigieuze verhuisservice aan waarbij elk aspect toevertrouwd wordt aan een zorgvuldige en efficiënte professional.

Wenst u gebruik te maken van onze hoogstaande verhuisdiensten voor uw volledige verhuizing te Brussel, Vlaams-Brabant of Waals-Brabant? Aarzel niet langer en contacteer ons voor een offerte op maat!

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!