Verhuis naar België met Patar!

Wij stellen onze kwaliteitsvolle verhuisdiensten ter beschikking van zowel particulieren, Belgische ondernemingen als van expats die naar België wensen te verhuizen. Europese instellingen die gevestigd zijn in België trekken jaarlijks namelijk veel werknemers aan uit verschillende landen. Wij kunnen u informeren en bijstaan in alle verschillende stappen die hiervoor noodzakelijk zijn zodat uw verhuizing vlekkeloos verloopt.

Wij vervoeren uw bezittingen zorgvuldig vanuit uw land van oorsprong naar België dankzij onze hoogtechnologische transportmiddelen. Onze werknemers kunnen ter plaatse komen om u bij te staan bij het inpakken en beschermen van o.m. uw kostbare bezittingen zoals kunstwerken, breekbaar meubilair, enz. Wij werken met erkend materiaal dat voldoet aan alle veiligheidsnormen: externe liften, aanhangwagens, vrachtwagens, enz.

Maak u geen zorgen om de verschillende administratieve formaliteiten die een verhuizing naar België met zich meebrengt, Patar helpt u hier graag bij ongeacht of u naar Brussel, Vlaanderen of Wallonië verhuist.

Om van bij de start een vertrouwensband op te bouwen, bezorgen wij u een gratis en gedetailleerde offerte waarin al uw wensen en noden terug te vinden zijn en krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen voor het hele project.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!