Vertrouw ons uw verhuizing naar Frankrijk toe!

Een internationale verhuizing vraagt veel tijd en organisatie, daarom stellen wij alles in het werk om u te begeleiden bij elke stap van uw project. Vertrouw ons uw verhuizing van België naar Frankrijk toe, ongeacht of u naar een grote stad zoals Parijs, Marseille of Lyon verhuist, naar het zuiden of naar een andere regio van dit land dat jaarlijks talrijke toeristen aantrekt.

Onze professionele en competente werknemers zullen zorgen voor:

  • een gedetailleerde inventaris van uw bezittingen
  • het zorgvuldig inpakken van uw bezittingen voor een veilig transport
  • het uit elkaar halen van uw meubilair
  • het transport a.d.h.v. een vrachtwagen vanuit Brussel of een andere Belgische stad naar een Franse stad naar keuze
  • het uitpakken en monteren van uw meubilair na aankomst
  • de administratieve formaliteiten
  • meubelbewaring indien nodig

Wij garanderen u een opvolging op maat en tal van kostbare en nuttige tips. Een samenwerking begint steeds met een huisbezoek zodat we zicht krijgen op het te verhuizen volume, op het aantal verhuizers en welk materiaal nodig zullen zijn. Op deze manier zal uw verhuizing op een optimale manier verlopen en voldoen aan uw noden, wensen en vooropgestelde timing. U kan kiezen voor een individuele formule of voor groepstransport. Groepstransport is voordeliger aangezien de bezittingen van meerdere klanten met dezelfde eindbestemming in eenzelfde vrachtwagen vervoerd worden, wat de kostprijs aanzienlijk doet dalen.

Patar heeft meer dan 50 jaar ervaring, is erkend door Fedemac en BKV en garandeert u een uitmuntende service voor uw verhuizing naar Frankrijk. Patar is beschikbaar, houdt rekening met uw wensen en noden en bezorgt u steeds een gratis en gedetailleerde offerte.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!