Vertrouw ons uw verhuizing naar Italië toe!

Italië is een zonnig en levendige bestemming dat sinds jaar en dag talrijke particulieren aantrekt. Patar helpt u graag met uw verhuizing naar Italië, ongeacht of u naar Rome, Milaan, Turijn, Venetië, Sicilië of Sardinië verhuist en ongeacht of u voor persoonlijke of professionele redenen verhuist.

Voor dergelijke verhuizing doet u best beroep op professionals zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en alles in de best mogelijke omstandigheden kan verlopen. Om die reden stelt Patar zijn 50 jaar ervaring en knowhow te uwer beschikking alsook een uitgebreid gamma aan diensten die u kunnen helpen bij het waarmaken van uw nieuw levensproject.

Wij beschikken over al het nodige materiaal voor uw internationale verhuizing vanuit Brussel of een andere Belgische stad: vrachtwagens, aanhangwagens, externe liften, enz. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsvol materiaal voor het inpakken van uw inboedel en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen voor het veilig transport van uw bezittingen naar Italië, inclusief breekbare objecten, kunstwerken, e.d.

Kan u niet al uw meubelen meenemen? Vertrouw ze ons dan met een gerust hart toe: wij zullen uw meubilair in onze beveiligde meubelbewaring opslaan en dit voor een periode naar keuze.

Ons ervaren team staat steeds te uwer beschikking om u raad te geven en om oplossingen op maat te bedenken en dit steeds met de glimlach en met het oog op uw comfort. Onze gepersonaliseerde formules zullen voldoen aan al uw eisen en wensen voor uw verhuizing van België naar Italië. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor groepstransport te kiezen indien u de kosten van uw verhuizing wenst te drukken: uw bezittingen worden in dat geval samen met de bezittingen van andere personen vervoerd, wat de kostprijs aanzienlijk doet dalen aangezien de kosten worden verdeeld tussen de verschillende klanten.

Na een huisbezoek bezorgen wij u een volledige, gedetailleerde en gratis offerte: neem contact met ons op voor bijkomende informatie.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!