Verhuizingen te Watermaal-Bosvoorde en omstreken

Door uw verhuizing aan onze experten toe te vertrouwen, hebt u de garantie dat het transport op de meest veilige manier zal gebeuren en dat alles volgens de regels van de kunst zal verlopen.

Wij stellen onze vloot van 13 verhuiswagens en 6 externe verhuisliften te uwer beschikking om zo ook de hoger gelegen of moeilijk bereikbare appartementen te kunnen bedienen. Bovendien nemen wij alle aspecten van uw verhuizing voor onze rekening: demonteren van uw meubels, inpakken van uw inboedel, opnieuw monteren van uw meubels, enz. Geen enkel aspect van uw verhuizing wordt aan het toeval overgelaten. Onze administratieve dienst neemt ook alle administratieve formaliteiten die bij uw verhuizing komen kijken voor haar rekening (het reserveren van parkeerplaatsen, enz.).

Onze formules zijn 100% aanpasbaar waardoor de organisatie van uw verhuizing op maat van uw noden en wensen kan gebeuren. Alles wordt bewerkstelligd voor een verhuizing zonder zorgen! Aarzel niet langer en vraag een gratis offerte aan.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!